Your browser fingerprint:

Fierul

Inovatie cu efecte benefice multiple


Fier lipozomal cu absorbtie completa

 

Fierul este un mineral care ajuta la formarea globulelor rosii, responsabile cu transportul oxigenului in organism.

Aproximativ 6 % din fierul din organism face parte din anumite proteine esentiale pentru metabolismul energetic si pentru respiratie si in acelasi timp fierul este si o componenta a enzimelor implicate in sinteza colagenului si anumitor hormoni, precum si in anumiti neurotransmitatori. Fierul este necesar pentru buna functionare a sistemului imunitar.

Deficienta de fier progreseaza de la deficienta usoara la medie ajungandu-se la anemie. Categoriile cele mai expuse sunt femeile insarcinate, copiii, femeile cu menstra abundenta, donatorii frecventi de sange, persoanele cu cancer, persoanele cu afectiuni gastro-intestinale si persoanele cu afectiuni cardiace.

Fierul lipozomal este o forma inovativa de fier cu beneficii multiple. Comparativ cu formele clasice de fier, administrarea acestuia nu are efecte secundare precum constipatia, diareea, etc. Datorita lipozomilor, aceasta formula inovatoare de fier prezinta biodisponibilitate crescuta si o absorbtie rapida. Lipozomii asigura trecerea prin sistemul digestiv ajutand ca fierul sa fie absorbit nu doar la nivelul duodenului ci la nivelul intregului intestin subtire. Studiile au demonstrat o absorbtie cu pana la 500% mai mare comparativ cu alte formule de fier administrate.

In Bonifer regasim atat doza optima de fier lipozomal cat si alte ingrediente necesare imunitatii organismului.

Vitamina B6 (piridoxina) participa, cu rol de coenzima, in peste 100 de reactii metabolice, printre care metabolizarea carbohidratilor si a proteinelor. Vitamina B6 este necesara pentru productia de insulina, precum si cea de celule sangvine rosii si albe, sustinand sistemul imunitar.

Vitamina B9 (acidul folic) este esential pe tot parcursul vietii, inca din perioada intrauterina. Are un rol foarte important in diviziunea celulelor si productia de ADN, fiind implicat in procesele care controleaza cresterea si dezvoltarea organismului. Vitamina B9 este solubila in apa si sensibila la temperaturi ridicate. In alimente, se gaseste in legumele cu frunze verzi, ficat, lapte, portocale, kiwi si unele cereale.

Vitamina B12 (cobalamina) este un compus coordonator, ce contine cobalt si care joaca rol de coenzima in cadrul proceselor metabolice. Aceasta vitamina este implicata in metabolismul acizilor grasi si al aminoacizilor la nivelul fiecarei celule din corpul uman. Mai mult, B12 ajuta organismul in productia de globule rosii si maduva osoasa.

Vitamina C este necesara pentru cresterea, dezvoltarea si repararea tuturor tesuturilor corpului. Este implicata in multe functii ale corpului, printre care formarea de colagen, absorbtia fierului, functionarea sistemului imunitar, vindecarea ranilor si mentinerea sanatatii cartilajelor, oaselor si dintilor.
Alatura-te comunitatii Facebook/Proimunitate

Iti promitem ca te vom tine la curent cu cele mai noi informatii si cu toate ofertele promotionale.