Your browser fingerprint:

Refflor Forte Copii, 10 plicuri

ProFecund

 

23.00 lei
- +
Refflor® Forte Copii contine trei dintre cele mai studiate tulpini de bacterii benefice: Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus si Lactobacillus rhamnosus, regasite in flora intestinala sanatoasa, in mod natural.

Disponibilitate:  in stoc
truck SVG

Livrare in 24-48 de ore

credit card SVG

Plata cu cardul securizata sau plata la livrare

box SVG

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei

Refflor® Forte Copii contine trei dintre cele mai studiate tulpini de bacterii benefice: Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus si Lactobacillus rhamnosus, regasite in flora intestinala sanatoasa, in mod natural.

Sanatatea florei intestinale este foarte importanta in asigurarea unui tranzit intestinal eficient si a starii generale bune a organismului. Numarul de microorganisme vii din flora intestinala normala poate fi afectat de mai multi factori externi, precum diversificarea alimentatiei sugarului sau utilizarea de antibiotic. Consecintele afectarii florei intestinale, din aceste motive, pot fi: diaree, constipatie, colici, balonare.

Prin continutul sau de tulpini de bacterii benefice: Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus si Lactobacillus rhamnosus, Refflor® Forte Copii contribuie la refacerea si mentinerea echilibrului florei intestinale, inclusiv in timpul si dupa administrarea de antibiotice.

 

Refflor® Forte Copii poate fi utilizat inca din prima saptamana de viata extrauterina. Lactobacilii din compozitia sa, alaturi de microorganismele din laptele matern, sustin dezvoltarea florei intestinale a nou-nascutului, etapa deosebit de importanta in cresterea sa. O flora intestinala echilibrata este importanta, de asemenea, pe tot parcursul copilariei, datorita relatiei directe cu sistemul imunitar. Bifidobacteriile din flora intestinala normala lupta impotriva colonizarii intestinului de catre microorganisme patogene.

Refflor® Forte Copii poate fi utilizat pentru asigurarea unui tranzit intestinal optim, normalizarea scaunelor prea dese sau prea rare ale copilului si mentinerea echilibrului florei intestinale, inclusiv in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.

Copii cu varsta sub 1 an: o jumatate de plic pe zi (sau conform recomandarii specialistului).

Copii cu varsta peste 1 an: 1-2 plicuri pe zi (sau conform recomandarii specialistului)..

Se va dizolva continutul plicului intr-un pahar cu lapte, ceai sau apa calduta si se va consuma imediat.

In cazul in care se foloseste concomitent cu un antibiotic, se recomanda utilizarea Refflor® Forte Copii la o distanta de minimum 2 ore inainte sau dupa acesta.

Forma de prezentare: Cutie cu 10 plicuri.

Atentionari: A nu se utiliza de catre persoanele care prezinta hipersensibilitate/alergie la oricare dintre ingredientele produsului sau de catre persoanelor alergice la derivate de soia si lapte. In cazul in care sunteti insarcinata sau alaptati, consultati specialistul inainte de utilizarea acestui produs.

Ingrediente active (per plic)

5 miliarde culturi vii de:

  • Bifidobacterium infantis                                                   15%
  • Lactobacillus acidophilus                                                 30%
  • Lactobacillus rhamnosus                                                  55%


Cadou - Vitamina C

67.00  lei   52.70  lei


-
+

  19.00  lei


-
+

  14.00  lei


-
+

 
 

Alatura-te comunitatii Facebook/Proimunitate

Iti promitem ca te vom tine la curent cu cele mai noi informatii si cu toate ofertele promotionale.